wij zijn onbeperkt onszelf

speciale kinderen

speciale kinderen autisme adhd gehandicapt

elk kind is mooi zoals hij of zij is.... ook speciale kinderen

Alle kinderen zijn uniek en mogen zichzelf zijn. Met al hun speciale dingen. Hebben jullie een kindje wat speciale aandacht nodig heeft? Soms kan het dan een extra grote stap zijn om professionele foto's te laten maken.

Het gebeurde jaren geleden. Een mama belde me voor het maken van een afspraak voor een fotoshoot. Ze had behoorlijk wat vragen en ik merkte dat er ergens iets niet helemaal lekker zat. Pas na 10 minuten kwam DE vraag die haar zo op het hart lag….

Mijn kind heeft misschien wel wat extra tijd nodig. Want ja, hij is namelijk anders dan andere kinderen. Hij is gehandicapt en ik weet niet of dat heel lastig is?

Gelukkig kon ik deze mama vertellen dat dat absoluut geen probleem is. Dat ik zelf ervaring heb met verstandelijk gehandicapten in mijn familie en dus weet hoe ik hiermee om moet gaan. Ik kon haar opluchting door de telefoon heen voelen. En eigenlijk, vond ik dat heel erg.

Dat je je als moeder bezwaard kunt voelen als je kind anders is dan anders. Gehandicapt, ADHD, autisme….het maakt mij helemaal niet uit wat het is. Het mag er allemaal zijn. Heb je meer tijd nodig? Zeg het alsjeblieft! Is er iets anders waar ik rekening mee moet houden tijdens een sessie….laat het weten! Voel je niet lastig, voel je niet bezwaard en heb niet het idee dat het voor mij omslachtig is. Juist niet!

Oh en ja...de fotoshoot van dit leuke gezin verliep uiteindelijk perfect!

Jouw kindje is niet raar, maar een limited edition!

Binnen mijn familie ben ik opgegroeid met een neef en "ome" Chris. Beiden verstandelijk gehandicapt. Mijn neef is een jaar ouder dan ik zelf ben, woont in een woonvorm en als je hem een dag ergens mee naartoe neemt, kletst hij honderduit. Want hij kent zogenaamd iedereen en heeft altijd een praatje klaar. Daarnaast is hij de echte autokenner in de familie. Hij spaart al van jongs af aan miniatuur auto's. Honderden heeft hij er inmiddels en hij weet ook van iedereen welke auto ze hebben en welke auto waarom bekend staat. Bij mijn grote neef is iedereen gelijk en als hij je ziet, krijg je allereerst een hele dikke knuffel met de woorden: Hey, hoe is het met jou dan?

En we hadden een "oom"....Chris. Chris kwam vanaf mijn 10e heel regelmatig weekenden bij ons thuis logeren. Elk jaar gingen we een week met hem op vakantie, hij was er altijd met verjaardagen en de feestdagen. Chris was echt onderdeel van ons gezin, als een oudere broer. Alleen dan met het verstand van een kind. Chris maakte je gelukkig door hem simpelweg op bezoek te laten komen, te laten trakteren op etentjes en leuke dingen met hem te gaan doen. Als we met hem naar de bowlingbaan gingen, won hij steevast en was dan zo trots als een pauw.

Je zult begrijpen dat het hebben van een speciaal kind voor mij dus helemaal niet gek is. Of lastig. Of veel werk. Want ik vind het juist heel normaal om ze om me heen te hebben. Weet wat hun grillen kunnen zijn en dat ze misschien wat meer aandacht nodig hebben. Maar ook dat er meer zit onder dat oppervlakte. Waar die speciale kinderen juist enorm uitblinken en uniek zijn.

hoe werkt het?

03

01

Revealsessie

Stylingsgesprek

Tijdens de revealsessie krijgen jullie voor het eerst jullie prachtige foto's te zien. Daarnaast krijgen jullie uitgebreid de gelegenheid om nabestellingen door te geven.

Voorafgaand aan de shoot bespreken we niet alleen waar ik rekening mee moet houden, maar ook welke wensen jullie voor de foto's hebben.

De fotoshoot

Stuur me een bericht

Tijdens de sessie maak ik allerlei verschillende foto's, op een gezellige en spontane manier. Juist door niet krampachtig vast te houden aan het idee dat iets goed moet gaan, maar alles te nemen zoals het komt.

Wat leuk dat jullie foto's willen laten maken. Neem contact met me op en geef daarin aan dat jullie een speciaal kindje hebben. Dan kan ik met jullie overleggen waar ik rekening mee moet houden.

04

02

bekijk hier de

Prijzen

Indien jullie een sessie willen boeken, wordt deze volledig vooraf aanbetaald. Na ontvangst van de betaling is jullie reservering pas definitief. Tijdens de bestelsessie is het vervolgens altijd mogelijk om te upgraden naar een hoger pakket en om nabestellingen te doen.

03

02

01

studio little

studio pure

outdoor little

Fotoshoot in de studio

(alleen voor personen uit het eigen gezin)

-

Gebruik van de aanwezige client closet, props & achtergronden

-

Bestelsessie in de studio

-

Incl. 10 digitale foto's,
resolutie 20x30 cm

-

Mini fotoalbum 15x15cm (8 pagina's en linnen cover)

Uitgebreide fotoshoot in de studio

(t/m max. 6 personen)

-

Gebruik van de aanwezige client closet, props & achtergronden

-

Bestelsessie in de studio

-

Incl. alle bewerkte digitale foto's,
resolutie 20x30 cm

-

Mini fotoalbum 15x15cm (8 pagina's en linnen cover)

Uitgebreide buitenshoot op een mooie locatie

(t/m max. 6 personen)

-

GEEN reiskosten binnen een straal van 20km

-

Gebruik van de aanwezige client closet, props & achtergronden

-

Bestelsessie in de studio

-

Incl. alle bewerkte digitale foto's,
resolutie 20x30 cm

-

Mini fotoalbum 15x15cm (8 pagina's en linnen cover)

395

249

395

contact

contact

contact

Quick Links

Contact

Investment

Galleries