Een portretshoot is tijdloos en van onschatbare waarde!

portret en Gezin

Herinneringen die je later wilt hebben, moet je nu maken

Mooie, tijdloze foto’s om nog jaren naar terug te kunnen kijken. Het is mijn passie om op een leuke, gezellige en spontane manier een mooie fotoshoot voor jullie te maken.

En dat kan van iedereen, van jong tot oud. Dus of je nou alleen komt, samen met je partner, met het hele gezin of met de hele familie. Ik ben er van overtuigd dat iedereen mooi op een foto vastgelegd kan worden. Ik neem ruim de tijd om in alle rust een leuke, gevarieerde fotoshoot te maken met precies DIE foto die je raakt.

Het is natuurlijk af en toe best een uitdaging om kindjes leuk op de foto te krijgen. Elke leeftijd kent zijn eigenaardigheden. Twee is immers nee en als kindjes al iets ouder worden krijgen ze de neiging om overmatig geposeerd te gaan lachen. En volwassenen? Die zijn volgens mij wel eens vergeten hoe lachen überhaupt ook alweer moet! Een fotoshoot van het hele gezin of familie wordt daarom dan ook vaak overgeslagen. “Doe maar alleen van de kinderen”, wordt er dan vaak gezegd. En dat is zo zonde!

Bij mij hoef je geen moment bang te zijn dat het een ‘verplicht geposeerde foto’ gaat worden. Ik zorg ervoor dat de fotoshoot leuk en gezellig blijft en dat er vooral veel gelachen kan worden. Door middel van makkelijke ‘opdrachtjes’ en allerlei andere trucs komen we samen tot een mooi eindresultaat. Naast een mooie reportage in de studio is het natuurlijk ook mogelijk om jullie fotoshoot op een mooie buitenlocatie te laten maken.

"Super leuke meid die geweldige foto's maakt. Mijn dochter voelde zich op haar gemak bij haar en dat is goud waard."

hoe werkt het?

01

03

Revealsessie

Stylinggesprek

Tijdens de revealsessie krijgen jullie voor het eerst jullie prachtige foto's te zien. Daarnaast krijgen jullie uitgebreid de gelegenheid om nabestellingen door te geven.

Voorafgaand aan de shoot bespreken we wat jullie wensen zijn voor de shoot. Willen jullie foto's in de studio of buiten laten maken? En met welke achtergronden. Laat me weten waar jullie blij van worden.

De Fotoshoot

Neem contact met me op

Tijdens de fotoshoot ga ik op een gezellig en spontane manier foto's van jullie maken. Zonder dat het te geposeerd wordt.

Super leuk dat jullie een fotoshoot willen laten maken. Neem altijd tijdig contact op om er zeker van te zijn dat ik nog een plekje in de agenda over heb.

04

02

Bij mijn fotosessies leg ik de focus op het creëren van tijdloze en tastbare herinneringen en wil ik absolute topkwaliteit leveren. Bij elke fotoshoot ontvangen jullie daarom alle bewerkte digitale foto's in een resolutie van 20x30cm. Perfect voor kleine afdrukken of voor online gebruik. Voor prachtige Wall-Art en de mooiste albums help ik jullie graag verder tijdens de bestelsessie.

bekijk hier je

Pakket

Indien jullie een sessie willen boeken, wordt deze volledig vooraf aanbetaald. Na ontvangst van de betaling is jullie reservering definitief. Tijdens de bestelsessie is het mogelijk om naar wens producten na te bestellen. Denk hierbij aan luxe albums en op maat gemaakte wanddecoratie.

Pure studio

Uitgebreide fotoshoot in de studio

(t/m max. 6 personen)

-

Gebruik van de aanwezige client closet, props & achtergronden

-

Bestelsessie in de studio

-

Incl. alle bewerkte digitale foto's,
resolutie 20x30 cm

-

Mini fotoalbum 15x15cm (8 pagina's en linnen cover)

349

reserveren

Pure outdoor

Uitgebreide buitenshoot

(tot 6 personen, voor grote families tarief op aanvraag)

-

Gebruik van de aanwezige client closet, props & achtergronden

-

Bestelsessie in de studio

-

Incl. alle bewerkte digitale foto's,
resolutie 20x30 cm

-

Mini fotoalbum 15x15cm (8 pagina's en linnen cover)

395

reserveren

Portret

Portret

Portret

Portret

Portret

Portret

Portret

Portret

Portret

15 15