welkom bij

Pure & Little fotografie

Pure & Little gaat terug naar de kern. Ik leg de focus op jullie gezin, jullie kinderen en het verhaal dat jullie onderling hebben te vertellen. Waarbij ik luister naar jullie wensen, de tijd neem voor elke reportage en met jullie een ontwerp op maat wil afleveren.

Wat leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot bij Pure & Little Fotografie. Zijn jullie op zoek naar net iets meer luxe, kwaliteit en persoonlijke service? Dan ben ik wellicht de perfecte fotograaf voor jullie. Ik neem uitgebreid de tijd om samen naar een perfect resultaat toe te werken. Met ruimte voor unieke ideeën en met net zoveel geduld als dat nodig is. Bij mij ligt de nadruk op tijdloze, tastbare herinneringen. Een fotoshoot op maat die precies aansluit op jullie wensen.

Het valt me op dat tegenwoordig alles heel snel moet gaan. Reportages worden snel afgeraffeld, zonder veel persoonlijk contact worden de foto´s na afloop per email verstuurd en daar houd de ervaring van jullie fotosessie vaak op. Ik ben van mening dat dit anders kan en wil jullie dan ook graag een unieke ervaring meegeven. Waarbij ik luister naar jullie wensen, de tijd neem voor elke reportage en een ontwerp op maat wil afleveren.

Foto’s zijn tijdloos en van onschatbare waarde.

hoe werkt het?

01

03

Revealsessie

Stylinggesprek

Na afloop van de reportage maken we een afspraak in de studio voor jullie persoonlijke bestelsessie. Jullie krijgen nu uitgebreid de mogelijkheid om nabestellingen te doen.

In mijn studio of telefonisch gaan we uitgebreid jullie wensen bespreken voor jullie reportage. Persoonlijk, op maat gestylde shoots. Daar ga ik voor! Tijdens deze afspraak wordt ook jullie sessie ingeboekt.

Stuur me een berichtje

De Fotoshoot

Tijdens de fotoshoot mogen jullie heerlijk uitrusten. Ik verzorg met alle liefde en geduld jullie kleintje en maak ondertussen de mooiste foto's. Kunnen jullie zelf even lekker bijkomen.

Wat leuk dat je graag een afspraak voor een fotosessie wilt maken. Neem op tijd contact met me op zodat ik kan kijken of ik een plekje vrij heb in de agenda.

04

02

Het begint bij mij met het maken van een afspraak voor een stylinggesprek. Tijdens deze afspraak maken we kennis met elkaar en gaan we bespreken wat jullie wensen voor de reportage zijn. We bepalen de locatie voor de fotoshoot en plannen samen de sessie in. Daarnaast laat ik jullie ook alvast een aantal producten zien die bij mij besteld kunnen worden.

Na de fotosessie maken we een nieuwe afspraak in de studio voor jullie revealsessie. Dit is het moment waarop jullie voor het eerst de foto’s van de fotoshoot terug gaan zien en het eindresultaat kunnen bewonderen. Ik neem nu ook uitgebreid de tijd om te kijken of jullie graag een album willen bestellen of wellicht een mooi kunstwerk aan de muur willen gaan hangen. Er is een zeer uitgebreid aanbod aan exclusieve en handgemaakte wanddecoratie, luxe albums en andere prachtige producten te bestellen.

Bij mijn fotosessies ligt de nadruk op het creëren van tijdloze en tastbare herinneringen en sta ik voor absolute topkwaliteit. Digitale foto's in hoge resolutie zijn daarom niet inbegrepen.

Wanneer ik de afwerking van jullie prachtige foto's uit handen geef aan goedkopere webshops, zie ik dat de kwaliteit van foto's vaak tot wel 75% achteruit gaat. Kleuren komen vaak niet meer overeen met de originele foto's, foto's worden opeens anders uitgesneden en de kwaliteit en scherpte gaan drastisch achteruit.

Ik vind het zonde dat hiermee de kwaliteit van mijn met zorg gemaakte foto's teniet wordt gedaan. Daarom neem ik graag de zorg voor jullie drukwerk uit handen, zodat jullie gegarandeerd zijn van kwalitatief goede producten die jarenlang mee gaan.
Uiteraard begrijp ik dat digitale foto's in deze tijd niet meer weg te denken zijn. Bij jullie gekozen pakket zijn dan ook standaard alle bewerkte digitale foto's inbegrepen, in een resolutie van 20x30cm. Deze bestanden zijn uitermate geschikt om te delen op social media en om zelf eventueel kleine prints te bestellen.

Danae

wie ben ik?

Mijn naam is Danae en woon samen met mijn steun en toeverlaat Michel en onze hond Puk. In tegenstelling tot veel collega’s ben ik niet opgegroeid met een camera of liefde voor fotografie. De enige camera die er vroeger in huis was, was de compacte variant van mijn vader waar op vakantie minstens 100 keer dezelfde foto’s mee werden gemaakt. Foto's maken zag ik dus vooral als een vakantie hobby.

In 2009 kwam ik echter in aanraking met newborn fotografie en was direct gefascineerd. Mijn eigen jeugd was niet makkelijk en ik weet daarom als geen ander hoe belangrijk het voor een kindje is om gezien te worden. De simpele perfectie, de puurheid en de kleine details van newborns en jonge kindjes grepen me direct aan en ik ben me daarom door de jaren heen volledig gaan specialiseren op het gebied van newborn en kinderfotografie. Vanaf het eerste begin van jouw zwangerschap tot en met de eerste verjaardag van jullie kindje, ik leg het allemaal op een bijzondere en tijdloze manier voor jullie vast. Ik zie jou en je kindje, kijk graag verder dan de buitenkant en ben benieuwd naar jullie verhaal. Door mijn lens, maar ook daarbuiten. Wil jij graag gezien worden voor wie je bent?

Workshop newborn fotografie