DE ENIGE ONTMOETING WAAR JE VOORAF ZEKER WEET DAT HET LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ZAL ZIJN

Newborn fotoshoot

newborn fotoshoot limburg

de meest pure vorm van fotografie is de fotoshoot van jouw pasgeboren baby

Wat leuk! Jullie zijn of worden trotse ouders van een nieuw wonder! De periode dat ze nog zo ontzettend klein zijn duurt maar heel kort en is dus echt uniek te noemen. Want deze fase van jullie leven komt nooit meer terug. Hoe leuk is het dan om dit speciale moment vast te laten leggen door middel van een mooie newborn fotoshoot. Of tillen jullie de sessie naar een next level en kiezen jullie voor een Oei ik Groei milestone pakket?

newborn fotoshoot

In de afgelopen 15 jaar heb ik mezelf gespecialiseerd en gecertificeerd in newborn fotografie. Kwaliteit, veiligheid, rust en het welzijn van jullie kindje staat bij mijn newborn fotoshoot dan ook altijd bovenaan. Wanneer jullie een newborn fotograaf in Limburg zoeken die ook nog eens veel kennis en ervaring in huis heeft, zijn we een goede match. Want jullie kleintje verdient alleen het beste! Door mijn jarenlange ervaring heb ik inmiddels ook al diverse prijzen mogen winnen met mijn werk.

Een newborn fotoshoot is een reportage van een pasgeboren baby. Deze wordt het beste gemaakt wanneer de baby maximaal 3 tot 4 weken oud is. In deze prille fase zijn baby’s nog erg flexibel, heerlijk slaperig en krullen ze op in mooie posities die perfect zijn voor prachtige foto’s. Deze unieke momenten willen jullie toch niet missen?

newborn fotoshoot
newborn fotoshoot
newborn fotoshoot

Tijdens mijn newborn fotoshoot wissel ik graag af tussen diverse settings. Er worden verschillende foto’s gemaakt op een zogeheten beanbag en er mag gebruik worden gemaakt van een groot assortiment aan props en accessoires. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een mooie gezinsfoto te laten maken of van jullie newborn met een oudere broer/zus.

Indien jullie interesse hebben in een newborn fotoshoot is het sterk aan te raden om al tijdens jullie zwangerschap contact met me op te nemen zodat ik gegarandeerd een plekje in de agenda voor jullie vrij heb. Ik nodig jullie dan graag uit in mijn studio om kennis te maken en om jullie wensen te bespreken. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jullie newborn fotoshoot een onvergetelijke ervaring wordt.

"Wij hebben een prachtige newborn fotoshoot gedaan met het hele gezin, wat een engelengeduld heeft Danae. Ze is echt super leuk met de kinderen en dat vertaalt in veel enthousiasme. Wat weer resulteert in leuke, mooie en professionele foto's."

hoe werkt het?

01

03

Stylinggesprek

Revealsessie

We bespreken uitgebreid welke wensen jullie voor de newborn fotoshoot hebben en wat de mogelijkheden zijn. De sessie word ingepland rond de uitgerekende datum en na de bevalling word deze afspraak in overleg definitief gepland.

Tijdens de revealsessie krijgen jullie voor het eerst jullie prachtige foto's te zien. Daarnaast krijgen jullie uitgebreid de gelegenheid om producten na te bestellen.

Stuur me een bericht

De Newbornshoot

Gefeliciteerd, jullie zijn in verwachting. Indien mogelijk hoor ik graag al rond de 20e week van de zwangerschap of je interesse hebt in een newborn fotoshoot.

Samen gaan we op een vredige en ontspannen manier zorgen voor onvergetelijke foto's van dit speciale moment.

02

04

Bij mijn fotosessies leg ik de focus op het creëren van tijdloze en tastbare herinneringen en wil ik absolute topkwaliteit leveren. Bij elke newbornshoot ontvangen jullie daarom alle bewerkte digitale foto's in een resolutie van 20x30cm. Perfect voor kleine afdrukken of voor online gebruik. Voor prachtige Wall-Art en de mooiste albums help ik jullie graag verder tijdens de bestelsessie.

bekijk hier de

Prijzen

Indien jullie een newborn fotoshoot willen boeken, wordt deze volledig vooraf aanbetaald. Na ontvangst van de betaling is jullie reservering pas definitief. Tijdens de bestelsessie is het vervolgens altijd mogelijk om te upgraden naar een hoger pakket en om nabestellingen te doen.

03

01

02

Little

boutique

Pure

Uitgebreide, persoonlijk gestylde newborn fotoshoot in de studio

-

Evt ook foto’s van gezin of met broer/zus

-

Incl. lunch

-

Gebruik van de aanwezige client closet, props & achtergronden

-

Bestelsessie in de studio

-

Incl. alle bewerkte digitale foto's,
resolutie 20x30 cm

-

Luxe handgemaakt foto album uit de Royal Collection formaat 20x20cm (30 pagina's, in linnen of kunstleer)

Uitgebreide, persoonlijk gestylde newborn fotoshoot in de studio

-

Evt ook foto’s van gezin of met broer/zus

-

Incl. lunch

-

Gebruik van de aanwezige client closet, props & achtergronden

-

Bestelsessie in de studio

-

Incl. alle bewerkte digitale foto's,
resolutie 20x30 cm

-

Mini fotoalbum 15x15cm (8 pagina's en linnen cover)

Basic newborn fotoshoot in de studio

-

Alleen foto's van de baby

-

Gebruik van de aanwezige client closet, props & achtergronden

-

Bestelsessie in de studio

-

Incl. 10 digitale foto's,
resolutie 20x30 cm

-

Harmonicaboekje

695

495

295

reserveren

reserveren

reserveren

Newborn

Newborn

Newborn

Workshop newbornfotografie

Newborn

Newborn

newborn

12 12