Workshop Newbornfotografie

Workshop Newbornfotografie

learn to capture the beauty

Workshop newborn fotografie

welkom, ik ben danae

Newbornfotografie. Persoonlijk vind ik het een van de mooiste takken van fotografie die er is. Op het moment dat een baby wordt geboren, worden een man en vrouw ook opeens vader en moeder. En dat is nogal wat. Die eerste weken waarin een nieuw gezin went aan hun nieuwe levensfase vliegt de tijd voorbij en voor ouders het door hebben is hun kleintje al aan het lopen.

Die eerste fotoreportage van een kindje is dan ook enorm waardevol, want zo klein als toen worden ze nooit meer. Dat moment komt letterlijk niet meer terug en kunnen we alleen vasthouden in prachtige beelden. Het is dan ook een enorme eer als mensen mij het vertrouwen geven om deze belangrijke foto’s voor ze te mogen maken.

Workshop newbornfotografie

Jij als fotograaf wilt je waarschijnlijk ook heel graag verder verdiepen in newborn fotografie. Anders was je niet op deze pagina terecht gekomen. En ik kan je verzekeren dat je bij mij op de perfecte plek bent beland. Inmiddels heb ik al honderden baby’s mogen fotograferen en weet ik de kneepjes van het vak.

Newborns fotograferen vergt veel kennis, vaardigheden en oefening. Ik ga je dan ook niet vertellen dat je na deze workshop alles weet. Maar wel dat ik je een stabiele basis ga meegeven om op verder te bouwen. Waardoor je op een goede en veilige manier deze reportages kunt gaan vastleggen.

In mijn jarenlange loopbaan als newbornfotograaf heb ik zelf vele workshops gevolgd bij bekende nationale en internationale fotografen, waaronder Erin Elizabeth uit Australië. Daarnaast heb ik vele internationale awards met mijn foto’s behaald. Al mijn kennis wil ik nu graag overdragen aan jou.

Workshop Newbornfotografie

Omdat deze workshop 1op1 wordt gegeven bepaal je grotendeels zelf wat je graag van mij wilt leren. Vooraf bespreken we uitgebreid waar je hulp bij nodig hebt.

Workshop newbornfotografie
Workshop newbornfotografie
Workshop newbornfotografie

Communicatie met de ouders
Nabewerking

Wrappen
Poseren op de beanbag
Poseren in een prop

Workflow
Hoe je meerdere beelden uit 1 pose haalt
Werken met licht

Workshop newborn 1op1

Datum in overleg

495 euro ex BTW

Incl.

1op1 workshop in mijn fotostudio te Heerlen
Newborn modellen

Een heerlijke lunch en drankjes

Ruimte voor al jouw vragen

Een super gezellige dag bomvol inspiratie

Ben jij er klaar voor? Reserveer dan hieronder!