Black Friday

Deepdive my Business

Persoonlijk 1op1 mentor traject

Zit jouw agenda eigenlijk behoorlijk vol en weet je niet waar jij de ruimte vandaan moet halen om (nog) meer omzet te draaien? Of twijfel je over je tarieven omdat klanten je nu al te duur vinden en vallen de aanvragen juist tegen?

Stel je voor dat jij straks je omzet per klant drastisch kunt verhogen. Bij de klanten die je nu al hebt, zonder je stijl te veranderen. Zonder nog harder te moeten gaan werken, maar door simpelweg een andere manier van werken te gaan toepassen. Dan is mijn mentortraject wellicht iets voor jou!

Toen ik begon met mijn business wilde ik vooral doen wat ik leuk vond; foto’s maken. Een ondernemer was ik niet en ik had dan ook geen flauw idee wat er allemaal bij kwam kijken om een goede basis voor mijn business neer te zetten. De eerste jaren heb ik allerlei verschillende werkwijzen geprobeerd, hoorde ik continue dat ik te duur was terwijl ik lagere tarieven vroeg dan collega fotografen. En ondertussen stopte ik al mijn liefde, tijd en aandacht aan mijn klanten om aan hun wensen te voldoen. Ik volgde bergen losse workshops, coachings, mentor trajecten en zelfs een complete opleiding en toch bleef ik hangen en werkte ik me totaal over de kop. Om vervolgens veel te weinig eraan over te houden omdat alle kosten gewoon door liepen. Met als gevolg dat ik tegen een burnout aan zat en helemaal geen zin meer had om te ondernemen.

"Als je mij 7 jaar geleden had gezegd dat ik voor €3500 een babypakket zou verkopen, had ik je uitgelachen"

Herken jij je in dit verhaal? Lees dan snel verder!

veel mensen denken dat het laten groeien van je bedrijf heel moeilijk is, terwijl het z0 makkelijk kan zijn

Business coach

Er kwam een moment dat ik het plezier in mijn werk kwijt raakte en besloot dat ik zo niet verder wilde. Begin 2020 heb ik daarom mijn complete werkwijze omgegooid. Een werkwijze die uniek is in mijn regio. Eentje waar kwaliteit, persoonlijke aandacht en service centraal staan. Sindsdien trek ik ontzettend leuke klanten aan die mijn werk waarderen en ook bereid zijn daar geld voor te betalen. Heb ik weer oprecht plezier in mijn werk en loopt mijn bedrijf als nooit tevoren. . Wil jij dit ook? Wil jij je omzet verhogen ten opzichte van je huidige situatie? Ik kan jou daarmee helpen!

En nee, ik noem mezelf bewust geen coach. Daar zijn er al genoeg van tegenwoordig. Ik wil je oprecht verder helpen met je bedrijf, waarbij ik naast je sta en samen met jou ga kijken wat bij jou past.

Wat anderen zeggen

"Jouw werkwijze past toch niet bij mij? Mijn klanten willen dat er toch nooit voor betalen?"

1 maand later:

"Na het toepassen van jouw werkwijze heb ik mijn eerste bestelsessie gehad en ze hebben gewoon meteen voor 1200,- nabesteld! Ik vind het heftig. Het voelt zo goed, maar heftig."

"Naar aanleiding van jouw adviezen ben ik gestart met het aanpassen van mijn werkwijze. Dit werkt zoveel fijner dan hoe ik het voorheen altijd heb gedaan!"

"Dankjewel! Voor je tijd, lieve en fijne woorden en gewoon voor wie je bent, Echt, een dikke vette shoutout naar jou! Zonder jou had ik dit nooit gedaan!"

Business coach

check hier

wat ik voor jou kan betekenen

Ik ga je laten zien hoe je van een overvolle agenda naar meer rust en vrijheid kunt groeien waarmee je ook nog eens de leukste klanten gaat aantrekken.

1.

Ik kijk door jouw blokkades heen.

2.

Ik heb zelf de reis gemaakt en ik weet wat voor jou kan werken.

We gaan samen in jouw bedrijfsvoering duiken. Maar ook wat de voordelen zijn van IPS (In Person Sales) en hoe je dit op een prettige manier kunt toepassen zonder de pusherige verkoper te moeten uithangen. Hoe je deze klanten de ultieme experience kunt bieden. Voor, tijdens maar ook na de fotoshoot.

3.

Er zijn veel mensen die de potentie hebben, maar hun eigen waarde nog niet zien. De kunst is om meer vertrouwen te krijgen dat je werk het wel waard is.

4.

Ik zie veel mensen die de foto’s op de mail knallen en dat is het dan. Terwijl je nog zo veel verder kan gaan voor je klant zonder dat het je veel werk kost.

5.

Je kunt je klanten veel meer aandacht, service en kwaliteit bieden met wat je simpelweg al maakt, puur door alleen je werkwijze anders in te richten.

Ik ben van waarde voor jou als:

- Je de fase van hobby fotograaf voorbij bent en door wilt pakken

- Je het moeilijk vind om je waarde te bepalen

- Jij je omzet wilt verhogen maar nu al ontzettend druk bent

- Je aanvragen wat tegenvallen en je regelmatig hoort dat je te duur bent

- Je iemand 1 op 1 in je bedrijf wilt laten meekijken

- Je er klaar voor bent om het anders te gaan doen dan je gewend bent

- Je behoefte hebt aan iemand die direct en to the point zegt waar het op staat

- Je samen met mij je bedrijf next level wilt gaan tillen

"Geef je klanten veel meer aandacht, service en kwaliteit met wat je simpelweg al maakt, puur door alleen je werkwijze anders in te richten."

Dit is wat jij krijgt in mijn Deepdive your Business programma:

6 of 12 live 1op1

coachsessies

Whatsapp support

6 of 12 maanden

Kickoffdag

Wil jij graag weten wat ik in jou en jouw bedrijf zie? Heb je het gevoel dat ik je misschien kan helpen groeien? Plan dan een vrijblijvende kennismaking met me in!