De eerste verjaardag van jullie kindje. Een bijzondere mijlpaal die je viert met een

Cakesmash

Oh is het niet fijn, om de allereerste keer jarig te zijn?

Het is inmiddels een ongekend fenomeen; cakesmash fotografie. Het eerste levensjaar van jullie kindje is bijna ten einde. Nog even en ze zijn officieel geen baby meer maar een dreumes. Wat is dat jaar omgevlogen en wat is jullie kindje snel gegroeid. Hoe leuk is het om dit te vieren met een cakesmash shoot?

Een cakesmash shoot is er overigens niet alleen voor kindjes die 1 jaar worden. Wordt je kindje 2, 3 of 4 jaar oud en lijkt het je alsnog leuk om een cakesmash shoot te laten maken? Laat het me weten, jullie zijn van harte welkom! Willen jullie graag de verjaardag van je kindje vieren, maar met iets anders dan taart? Super tof, ik denk graag met jullie mee over andere invullingen voor een "cakesmash" shoot zonder taart. Denk bijvoorbeeld aan pancakes, spaghetti of fruit? Laten we samen een creatief en out of the box idee samenstellen!


Gaan jullie voor een simpele, basic setting met slingers en ballonnen?  Of pakken we uit met een uitgebreide setting? Zijn jullie wellicht helemaal gek van Disney? Vertel me jullie ideeën en we gaan het samen mogelijk maken.

Tijdens een cakesmash fotoshoot begin ik eerst met een aantal foto’s zonder taart, zodat jullie ook meteen wat mooie tijdloze portretfoto’s van jullie kindje hebben. Indien jullie dat willen is er dan ook tijd voor een gezinsfoto of een foto met broer/zus samen.

Daarna gaan we over naar de smash setting. Ik zorg dat het decor klaar staat en er wordt speciaal voor jullie kindje een prachtige taart naar keuze gemaakt. Deze mogen ze uiteraard stuk maken en lekker met hun handjes opeten. En dat is altijd een feestje! Ik hoop namelijk dat jullie kindje lekker zal aanvallen op het taartje en ik ongestoord de meest spontane foto’s kan maken.

Zodra ik genoeg foto’s heb met de taart en/of ik het idee heb dat jullie kindje er wel genoeg van heeft wordt er een lekker warm bad klaargezet. Ik heb dan de gelegenheid om nog wat vrolijke spetterfoto’s te maken en jullie kleintje kan daarna ook lekker schoon weer mee naar huis.

"Wij hebben bij Danae een super leuke cakesmash fotoshoot voor onze dochter gehad! Danae nam echt de tijd voor ons en heeft prachtige foto's gemaakt, waar we erg blij mee zijn! De communicatie was ook snel en helder. Kortom; een aanrader!"

hoe werkt het?

03

01

Revealsessie

Stylinggesprek

Tijdens de revealsessie krijgen jullie voor het eerst jullie prachtige foto's te zien. Daarnaast krijgen jullie uitgebreid de gelegenheid om producten na te bestellen.

Tijdens het stylinggesprek gaan we kijken wat voor setting jullie leuk vinden voor de cakesmash fotoshoot. Bepaalde kleuren of misschien een uitgebreid thema? Alles is mogelijk.

De cakesmash sessie

Stuur me een bericht

Op een gezellige en feestelijke manier vieren we de verjaardag van jullie kindje. Uiteraard wordt er een heerlijke taart verzorgd.

Wat leuk, jullie kindje is bijna jarig. Indien mogelijk hoor ik graag al rond de 6e maand of je interesse hebt in een cakesmashsessie.

04

02

Bij mijn fotosessies leg ik de focus op het creëren van tijdloze en tastbare herinneringen en wil ik absolute topkwaliteit leveren. Bij elke fotoshoot ontvangen jullie daarom alle bewerkte digitale foto's in een resolutie van 20x30cm. Perfect voor kleine afdrukken of voor online gebruik. Voor prachtige Wall-Art en de mooiste albums help ik jullie graag verder tijdens de bestelsessie.

bekijk hier je

Pakket

Indien jullie een sessie willen boeken, wordt deze volledig vooraf aanbetaald. Na ontvangst van de betaling is jullie reservering definitief. Tijdens de bestelsessie is het mogelijk om naar wens producten na te bestellen. Denk hierbij aan luxe albums en op maat gemaakte wanddecoratie.

Pure cakesmash

Uitgebreide, persoonlijk gestylde cakesmash fotoshoot in de studio

-

Incl. miniportret- en baddersessie

-

Taart en decor naar wens

-

Incl. alle bewerkte digitale foto's,
resolutie 20x30 cm

-

Persoonlijke bestelsessie in de studio

-

Mini fotoalbum 15x15cm (8 pagina's en linnen cover)

395

reserveren

Cakesmash

Cakesmash

10 10