The smallest feet leave the greatest footprints in our hearts

Newborn

Newborn

Wat leuk! Jullie zijn of worden trotse ouders van een nieuw wonder! De periode dat ze nog zo ontzettend klein zijn duurt maar heel kort en is dus echt uniek te noemen. Want deze fase van jullie leven komt nooit meer terug. Hoe leuk is het dan om dit speciale moment vast te laten leggen door middel van een mooie newborn reportage. Of tillen jullie de sessie naar een next level en kiezen jullie voor een Oei ik Groei milestone pakket?

de puurste vorm van fotografie is die van een newborn

De afgelopen jaren heb ik mezelf gespecialiseerd in newborn fotografie. Kwaliteit, veiligheid, rust en het welzijn van jullie kindje staat bij mijn fotosessies dan ook altijd bovenaan. Wanneer jullie een fotograaf zoeken die ook nog eens veel kennis en ervaring in huis heeft, zijn we wellicht een goede match. Want jullie kleintje verdient alleen het beste! Door mijn jarenlange ervaring heb ik inmiddels ook al diverse prijzen mogen winnen met mijn werk.

Newborn fotografie is een reportage van een pasgeboren baby. Deze wordt het beste gemaakt wanneer de baby maximaal 3 tot 4 weken oud is. In deze prille fase zijn baby’s nog erg  flexibel, heerlijk slaperig en krullen ze op in mooie posities die perfect zijn voor prachtige foto’s. Deze unieke momenten willen jullie toch niet missen?

Newborn

Tijdens mijn sessies wissel ik graag af tussen diverse settings. Er worden verschillende foto’s gemaakt op een zogeheten beanbag en er mag gebruik worden gemaakt van een groot assortiment aan props en accessoires. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een mooie gezinsfoto te laten maken of van jullie newborn met een oudere broer/zus.

Indien jullie interesse hebben in een newbornshoot is het sterk aan te raden om al tijdens jullie zwangerschap contact met me op te nemen zodat ik gegarandeerd een plekje in de agenda voor jullie vrij heb. Ik nodig jullie dan graag uit in mijn studio om kennis te maken en om jullie wensen te bespreken. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jullie reportage een onvergetelijke ervaring wordt.

"Wij hebben een prachtige newborn shoot gedaan met het hele gezin, wat een engelengeduld heeft Danae. Ze is echt super leuk met de kinderen en dat vertaalt in veel enthousiasme. Wat weer resulteert in leuke, mooie en professionele foto's."

hoe werkt het?

03

01

Revealsessie

Stylinggesprek

Tijdens de revealsessie krijgen jullie voor het eerst jullie prachtige foto's te zien. Daarnaast krijgen jullie uitgebreid de gelegenheid om producten na te bestellen.

We bespreken uitgebreid welke wensen jullie voor de fotoshoot hebben en wat de mogelijkheden zijn. De sessie word ingepland rond de uitgerekende datum en na de bevalling word deze afspraak in overleg definitief gepland.

De Newborn Sessie

Stuur me een bericht

Samen gaan we op een vredige en ontspannen manier zorgen voor onvergetelijke foto's van dit speciale moment.

Gefeliciteerd, jullie zijn in verwachting. Indien mogelijk hoor ik graag al rond de 20e week van de zwangerschap of je interesse hebt in een fotoshoot.

04

02

Bij mijn fotosessies leg ik de focus op het creëren van tijdloze en tastbare herinneringen en wil ik absolute topkwaliteit leveren. Bij elke fotoshoot ontvangen jullie daarom alle bewerkte digitale foto's in een resolutie van 20x30cm. Perfect voor kleine afdrukken of voor online gebruik. Voor prachtige Wall-Art en de mooiste albums help ik jullie graag verder tijdens de bestelsessie.

bekijk hier de

Prijzen

Indien jullie een sessie willen boeken, wordt deze volledig vooraf aanbetaald. Na ontvangst van de betaling is jullie reservering pas definitief. Tijdens de bestelsessie is het vervolgens altijd mogelijk om te upgraden naar een hoger pakket en om nabestellingen te doen.

03

01

02

Little

boutique

Pure

Uitgebreide, persoonlijk gestylde newbornsessie in de studio

-

Evt ook foto’s van gezin of met broer/zus

-

Incl. lunch

-

Gebruik van de aanwezige client closet, props & achtergronden

-

Bestelsessie in de studio

-

De complete reportage digitaal (25-30 foto's),
resolutie 20x30 cm

-

Mini fotoalbum 15x15cm (8 pagina's en linnen cover)

Basic newbornsessie in de studio

-

Alleen foto's van de baby

-

Gebruik van de aanwezige client closet, props & achtergronden

-

Bestelsessie in de studio

-

Incl. alle bewerkte digitale foto's (10 foto's),
resolutie 20x30 cm

-

Harmonicaboekje

Uitgebreide, persoonlijk gestylde newbornsessie in de studio

-

Evt ook foto’s van gezin of met broer/zus

-

Incl. lunch

-

Gebruik van de aanwezige client closet, props & achtergronden

-

Bestelsessie in de studio

-

De complete reportage digitaal (20-30 foto's),
resolutie 20x30 cm

-

Luxe handgemaakt foto album uit de Royal Collection formaat 20x20cm (30 pagina's, in linnen of kunstleer)

495

295

695

reserveren

reserveren

reserveren

Newborn

Newborn

Newborn

Workshop newbornfotografie

Newborn

Newborn

newborn

12 12