online cursus

Master your sales

sales IPS bestelsessie workshop wanddecoratie

master your sales

Je bent een fotograaf die mooie foto's maakt. Je krijgt ook leuke aanvragen voor fotoshoots en/of trouwreportages. Maar na het vastleggen van een reportage verstuur je de foto's via een online galerij. Je klant laat weten heel blij te zijn, geeft door welke foto's ze graag willen hebben en daar stopt hun klantreis. Je zou het eigenlijk heel graag anders willen doen. Meer beleving willen bieden aan je klant, maar je wilt ook niet de pusherige sales verkoper gaan uithangen. Dus hoe pak je dit aan?

Black Friday

Stel je voor dat jij straks je omzet per klant ruim kunt verdubbelen. Bij de klanten die je nu al hebt, zonder je stijl te veranderen. Zonder nog harder te moeten gaan werken, maar door simpelweg een andere manier van werken te gaan toepassen.

In de afgelopen jaren heb ik mijn werkwijze compleet omgegooid en ben mijn sales op een totaal andere manier gaan toepassen. Een werkwijze die uniek is in mijn regio. Eentje waar kwaliteit, persoonlijke aandacht en service centraal staan. Sindsdien trek ik ontzettend leuke klanten aan die mijn werk veel meer waarderen en ook bereid zijn daar geld voor te betalen. Mijn omzet per klant is hierdoor enorm gestegen, terwijl ik zelf geen seconde het gevoel heb dat ik iets moet verkopen of mijn klanten iets aansmeer. Wil jij dit ook? Wil jij je omzet verdubbelen ten opzichte van je huidige situatie? Ik kan jou daarmee helpen!

In de online workshop Master your Sales ga ik je meenemen in mijn complete workflow. Ik ga je vertellen waarom ik deze werkwijze zo heb gecreëerd, hoe ik deze toepas en wat de voordelen zijn van deze manier van werken.

master sales albums bestelsessie

ik wil op de wachtlijst

wat ik jou ga leren in deze cursus:

- Simpel en duidelijk je tarieven bepalen

- Waarom IPS eigenlijk alleen maar voordelen bied

- Workflow rondom IPS

- Hoe je IPS concreet toepast bij je klant

- Hoe je omgaat met weerstand van je klant

- Welke leveranciers en producten je kunt kiezen

Kortom; na het volgen van deze cursus kun je direct aan de slag met het toepassen van IPS bij al jouw fotoshoots en trouwreportages!

zet mij op de wachtlijst

Laat stap voor stap jouw omzet groeien

De modules die in deze cursus aan bod komen:

IPS tijdens de bestelsessie

Tarieven bepalen en een werkwijze kiezen

6

1

Waarom je zou moeten starten met IPS

Weerstand

2

7

Workflow

Communicatie

3

8

Tijdens de fotoshoot

Oplevering

4

9

Bonusmodule

Voorbereiding op een bestelsessie

10

5

ja ik wil op de wachtlijst

Voel jij dat je klaar bent voor meer dan alleen een online cursus? Kijk dan eens naar mijn 1op1 aanbod! Binnen mijn 1op1 traject ga ik een half jaar lang intensief met je samenwerken om je volledige bedrijf onder de loep te nemen en echt next level te gaan. Wil je meer informatie?

ik wil 1op1!