De meest unieke periode in je leven is die tijdens je

Zwangerschap

Zwangerschap

Een fotoshoot van een zwangerschap is het mooiste cadeau wat je een aanstaande mama kunt geven

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Jullie zijn in verwachting van jullie kindje! In 9 maanden tijd groeit jullie wonder niet alleen uit tot een prachtige baby, jullie worden ook ouders. Het is de start van een compleet nieuwe fase in jullie leven. Ik hoop dat je tot nu toe een fijne zwangerschap hebt en je heel speciaal voelt. Wat is het toch fantastisch dat er nu zo’n mooi klein mensje groeit van binnen. Misschien heb je je kleintje al kunnen voelen.

Bij iedere mama verloopt een zwangerschap anders. En het is hoe dan ook een periode in je leven die je niet vaak zult meemaken. Een zwangerschapsshoot is daarom niet alleen heel mooi maar ook heel bijzonder. Nu wil je dit speciale moment in jullie leven laten vastleggen. Dit wil ik met alle liefde voor jullie doen. Ik zorg ervoor dat je je tijdens de fotoshoot nog mooier en extra speciaal zult voelen.

Zwangerschap

Mijn zwangerschap fotoshoots worden volledig naar jullie wensen gefotografeerd. Daarom hebben we voorafgaand aan een shoot altijd een telefonisch of persoonlijk stylinggesprek. Daarin kunnen we bespreken waar jullie voorkeur naar uit gaat. Willen jullie de foto’s in de studio laten maken of op een gave buitenlocatie? Beide is mogelijk en laat ik volledig aan jullie over. Een sessie kan heel basic en natuurlijk blijven, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van speciale jurken. Wellicht wil je echt iets heel unieks en aparts laten maken? Tijdens het stylinggesprek nemen we stap voor stap door wat jullie willen zodat de foto’s echt volledig bij jullie zullen passen. Gedurende de sessie zal ik jullie vervolgens begeleiden met het zo natuurlijk mogelijk poseren en samen komen we dan tot het mooiste resultaat.

"Mooie foto's en de service en vriendelijkheid is perfect. We hadden de foto's onverwachts snel nodig voor ons babykaartje. Op eigen initiatief kwam ze daarom de foto's persoonlijk brengen in het ziekenhuis! Zo merk je dat ze echt gaat voor klantenbinding. Top!"

hoe werkt het?

01

03

Revealsessie

Stylinggesprek

Tijdens de revealsessie krijgen jullie voor het eerst jullie prachtige foto's te zien. Daarnaast krijgen jullie uitgebreid de gelegenheid om nabestellingen door te geven.

We bespreken uitgebreid welke wensen jullie voor de fotoshoot hebben en wat de mogelijkheden zijn. Tevens plannen we de afspraak voor de zwangerschapsshoot samen in.

De zwangerschapsshoot

Stuur me een bericht

Samen gaan we op een ontspannen manier zorgen voor onvergetelijke foto's van dit speciale moment.

Gefeliciteerd, jullie zijn in verwachting. Indien mogelijk hoor ik graag al rond de 20e week van de zwangerschap of je interesse hebt in een fotoshoot.

04

02

Bij mijn fotosessies leg ik de focus op het creëren van tijdloze en tastbare herinneringen en wil ik absolute topkwaliteit leveren. Bij elke fotoshoot ontvangen jullie daarom alle bewerkte digitale foto's in een resolutie van 20x30cm. Perfect voor kleine afdrukken of voor online gebruik. Voor prachtige Wall-Art en de mooiste albums help ik jullie graag verder tijdens de bestelsessie.

bekijk hier je

Pakket

Indien jullie een sessie willen boeken, wordt deze volledig vooraf aanbetaald. Na ontvangst van de betaling is jullie reservering definitief. Tijdens de bestelsessie is het mogelijk om naar wens producten na te bestellen. Denk hierbij aan luxe albums en op maat gemaakte wanddecoratie.

Pure zwanger

Uitgebreide fotosessie in de studio of op locatie

-

Evt foto’s met partner en kinderen

-

Gebruik van de aanwezige client closet, props & achtergronden

-

Bestelsessie in de studio

-

Incl. alle bewerkte digitale foto's,
resolutie 20x30 cm

-

Mini fotoalbum 15x15cm (8 pagina's)

395

reserveren

Zwanger fotoshoot

Zwangerschap fotoshoot

Zwanger fotoshoot

Zwanger fotoshoot

Zwanger fotoshoot

9 9