het verhaal over het prille begin van een nieuw leven, maar ook over de geboorte van een vader en moeder

geboortefotografie

het intiemste moment in jullie leven is die van een geboorte

Als geboortefotograaf is het mijn taak om zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn. Ik zal dan ook op een rustige, discrete manier proberen jullie verhaal te vertellen via mijn beelden. Zodat jullie je volledig met elkaar kunnen bezig houden.

Voor sommige ouders een lang gekoesterde wens die eindelijk in vervulling gaat en voor anderen is het de normaalste zaak van de wereld. Jullie zijn zwanger van jullie (eerste) kindje. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar wat is het eigenlijk een voorrecht om in verwachting te mogen zijn. Na 9 maanden veilig geborgen in mama’s buik breekt dan het moment aan dat jullie kleintje geboren wordt. Jullie gaan eindelijk kennis maken met jullie zoon of dochter.

Geboortefotografie is de perfecte manier om dit unieke moment voor altijd vast te laten leggen. Want hoe dan ook, dit moment in jullie leven komt nooit meer terug.

"De geboorte van onze dochter ging zo snel dat we eigenlijk niet echt de tijd hadden om er echt goed bij stil te staan. Toen we zwanger waren van onze tweede wilden we dit graag anders doen. Wij hebben daarom Danae gevraagd om een geboortereportage te maken van de geboorte van ons zoontje. Voor ons allemaal spannend, zowel voor ons als voor haar. Maar zo spannend als het begon, zo relaxed was het tijdens de hele bevalling! Ook deze bevalling ging weer heel snel, dus we zijn zo blij dat we de foto's nog hebben om af en toe nog eens terug te kunnen kijken.

Mocht je foto's van je bevalling willen en iemand in de kamer erbij willen die de meest kwetsbare en dierbare momenten vastlegt, dan raad ik Danae zeker aan!"

Het is een dag waarop alles veranderd en een nieuw begin centraal staat. Een moment waarop er ontzettend veel om jullie heen gebeurd maar waar alle aandacht naar mama en jullie baby gaat. Iedere geboorte is anders en uniek. Jullie kleintje wordt wellicht in razend tempo geboren. Of de geboorte loopt anders dan gepland. Misschien hebben jullie een camera meegenomen om snel zelf wat foto’s te maken, maar wordt er door de hectiek niet meer aan gedacht.

Niet iedereen staat erbij stil hoeveel emoties, spanningen en details bij deze bijzondere dag komen kijken. En dat het ook voor de partners enorme indrukken achterlaat. Gebeurtenissen en indrukken die jullie later weer heel snel zullen vergeten.

Als geboortefotograaf neem ik deze zorg graag uit handen. Jullie kunnen je volledig richten op de komst van jullie kleintje zonder bang te hoeven zijn dat er momenten gemist worden. Rustig en onopvallend leg ik de geboorte van jullie kindje op een discrete manier voor jullie vast. De emotie van de ouders, de eerste ontmoeting met jullie baby en de ondersteuning van jullie dierbaren.

Bij geboortefotografie wordt uiteraard niet alleen het moment van de bevalling zelf gefotografeerd. Na de geboorte volgen ook foto’s van de eerste controles, eventueel de eerste voeding en natuurlijk ook het moment waarop opa, oma, broertjes en zusjes voor het eerst kennis maken met jullie pasgeboren kindje. Het gaat dus niet alleen om de bevalling zelf, het is de bedoeling dat het een alles omvattende reportage wordt waar later met trots naar teruggekeken kan worden.

hoe werkt het?

03

01

De revealsessie

Kennismaking

Na de geboorte ga ik jullie mooie foto's bewerken. Zodra deze klaar zijn neem ik contact met jullie op om samen de foto's te gaan bekijken.

Om elkaar beter te leren kennen maak ik een afspraak met jullie voor een persoonlijke kennismaking. We kunnen op het gemak jullie wensen bespreken en ik kan alle belangrijke details noteren.

De geboortereportage

Stuur me een bericht

Zodra jullie voelen dat de bevalling staat te beginnen, nemen jullie contact met me op en kom ik naar jullie toe. Vanaf dat moment kunnen jullie je volledig focussen op de komst van jullie kindje.

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Zodra jullie weten dat jullie in verwachting zijn, mogen jullie al contact met me opnemen.

04

02

Bij mijn fotosessies leg ik de focus op het creëren van tijdloze en tastbare herinneringen en wil ik absolute topkwaliteit leveren. Bij elke fotoshoot ontvangen jullie daarom alle bewerkte digitale foto's in een resolutie van 20x30cm. Perfect voor kleine afdrukken of voor online gebruik. Voor prachtige Wall-Art en de mooiste albums help ik jullie graag verder tijdens de bestelsessie.

bekijk hier de

Prijzen

Indien jullie een geboortereportage willen boeken, wordt deze in 2 termijnen betaald. Na ontvangst van de eerste betaling is jullie reservering pas definitief.

Altijd inbegrepen bij een geboortereportage:
Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Contact tijdens de zwangerschap
Oproepbaar vanaf week 37 tot jullie kindje geboren is
Reportage van de geboorte tot 2 a 3 uurtjes na de bevalling (ivm eerste ontmoeting familie)
Professionele nabewerking
Persoonlijk geboorteverhaal

02

01

geboorte little

geboorte pure

Reportage van de geboorte

-

De complete reportage digitaal,
resolutie 20x30 cm

-

Luxe handgemaakt foto album uit de Royal Collection formaat 20x20cm (30 pagina's, in linnen of kunstleer)

-

Videocompilatie

-

Geen reis- en/of parkeerkosten binnen Limburg

Reportage van de geboorte

-

De complete reportage digitaal,
resolutie 20x30 cm

-

Mini foto album 15x15cm (8 pagina's en linnen cover)

-

Videocompilatie

-

Incl reiskosten binnen een straal van 30 km

995

1245

reserveren

reserveren

3 3